Dålig uppdatering igen

Jag måste skämmas lite, är så dålig på att uppdatera i veckorna. Beror kanske på att det finns annat här hemma som tar tid och att jag inte orkar sitta vid datorn på kvällarna.

Shoppingen i Barkaby i söndags gick bra i alla fall, handlade lite på IKEA som vi satt upp och det blev grymt bra faktiskt! Handlade även lite kläder så jag är nöjd med den dagen.
Veckan har inte varit så speciell, jobbat som vanligt.

I fredags skulle jag och Linda gå ut på krogen, hade sett fram emot det hela veckan men så träffade vi Robert och hans kompis Micke i sumpan och kvällen vart förstörd. All luft gick ur oss och vi orkade inte ladda om så vi åkte hem vid tolv istället.
Igår va vi i Kårsta hela dagen, Fredde meckade och jag umgicks med hans föräldrar. Jag och Kecki va bla ute och gick me Alice och Sassa. Middag vart det på Antep i Norrtälje, så grym mat dom har där.

Idag är det fixar dag här hemma. Fredde håller på och klipper gräset och ja ska tvätta lite tänkte jag. Ska gå ut och sätta igång en maskin nu.

Om en vecka är det semester, ska bli så skönt. Åker till Vimmerby nästa söndag, ska bli sjukt kul!

Söndag och vi går mot mörkare tider

Då va midsommarhelgen över snart. Vart inte riktigt som jag tänkt mig eftersom jag vart magsjuk i onsdags och va hemma och låg som ett kolli i soffan hela torsdagen. Stackars Alice, måste tyckt ja va skit tråkig.

Midsommarafton spenderade vi på Storholmen, va tre år sen jag va där men det va ett kärt återseende! Hade riktigt mysigt och det va inga som helst problem att åka båt med Alice. Hon hopppade ner och satte sig hur snällt som helst. På kvällen hamnade vi i Kårsta hos Jimmy och Jennie som hade bjudit över lite folk. Vi va väl hemma runt ett nånting kanske.
Igår vart det mecka för Fredde och jag och Alice gjorde inte speciellt mycket. Åt grillspett hemma hos Kecki och Kenta med hemma gjord potatissallad, hur god som helst. Sen bar det av till Norrtälje och sitta på Jocke och Emelies balkong och snacka skit till typ tolv innan dom kom på att vi skulle till donken och äta lite innan dom stängde.

Idag tog Fredde med sig Alice till Kårsta när han ska mecka för ja tänkte åka med Emelie till Barkaby och gå på Ikea och lite andra affärer. Va länge sen man shoppade så det kan bli kul om man hittar nått vill säga.

Va allt för nu, ska gå och göra mig i ordning för att åka och hämta Emelie vid Stoppet.

Måndag

Idag är det måndag och kort vecka, helt perfekt.

Igår vart det inte mycket gjort. Va på fest hos Robert till halv ett sen skulle Fredde hämta Jimmy och Jennie som va på bröllop i Vallentuna så jag åkte med och hämtade dom. Vart ett stopp på mammas i väsby för lite fyllekäk sen bar det av hem mot sängen. Sov till halv ett igår, hur skönt som helst att äntligen få sova ut ordentligt. Vi satte väl upp en gardin, lite tavlor och så sen åkte vi och tittade på ett hus. Helt underbart men alldeles för dyrt för oss.

Vi va på banken idag och pratade lite om lån och så och kom fram till att vi ska avvakta ett år eller så och spara lite pengar först. Skilde ganska mycket pengar på och ha ett lån på 100% eller om man sparar till kontaninsattsen. Vi sitter ju faktiskt inte i sjön här heller men det vore kul med ett eget så man kan göra om lite som man vill.

Ska gå och duscha bort all färg jag har i håret efter sprutmålningen idag sen ska jag titta på min älskade Cesar Milan som talar med hundar.

Shit vad jag är dålig..

Jag måste verkligen skärpa mig med att uppdatera nu för det är inte roligt att behöva skriva om en hel vecka, tar så lång tid. Men nu är jag tvungen så here we go.

Förra torsdagen va vi som sagt och firade Madde som tog studenten, va riktigt god mat och trevligt att umgås. På fredagen va det folkrace i Rasbo, Fredde körde men jag kunde för första gången på två år och sju månader inte följa med (!) pga att min kusin tog studenten. Så min dag spenderades i Haninge. Fredde vann c-finalen och kom tvåa i b-finalen. Sen va det bara hem från Haninge/Rasbo för att lasta av och lasta på nästa bil, packa ihop lite kläder och sånt för att sen bege sig av mot Nyköping. Vi va väl framme runt halv tolv nånting tror jag så då va det bara fälla baksätet och lägga ut madrassen för att gå och lägga sig. Alice fick en egen säng i framsätet, funkade skit bra.
Gick inge vidare för nån av grabbarna, Jimmy hamnade i räcket i första heatet så bilen vart jätte dålig, Lasse hamnade i samma räcke i andra heatet och fick spendera hela eftermiddagen och kvällen på akuten i Nyköping med ont i nacken. Va ingen fara med nacken men han va stel och hade lite ont. Fredde kom trea i sitt första heat och sen hoppade en kabel av lottningsfållan så bilen startade inte innan andra. På söndagen körde Fredde sönder en bärarm och det va färdigkört för hans del också. En skit helg ur den synpunkten men ganska trevlig endå med massa sol och trevliga människor.
Vi va väl hemma runt halv ett nångång på söndag kvällen, mindre roligt att kliva upp sen fem timmar senare. Så den här veckan har varit ganska seg kan man säga.

Veckan har väl inte varit så speciell va jag kan komma ihåg. Jobbat som vanligt... I torsdags däremot så ville Linda att jag skulle följa med henne för hon skulle pierca läppen och det kunde jag väl göra fick Alice lite träning i att gå i stan och åka tunnelbana, gick skit bra för övrigt. Det slutade i alla fall med att jag och piercade läppen, ska lägga in en bild sen när det inte är så svullet längre.
Igår fyllde Freddes kusin Nenne år så vi va där och firade henne. Sen hamnade vi hos Jimmy och Jennie och satt och tittade i huskataloger. Finns mycket fina hus man skulle kunna tänka sig.

På måndag ska vi på banken för att kolla va vi får för lånelöfte, vi funderar nämligen på att köpa oss ett eget hus så man kan få göra om lite som man vill. Sen är det lite strul med det här huset som inte är så roliga men det får funka så länge.

Ikväll är jag bjuden hem till Robert som har fyllt år. Har inte riktigt bestämt mig om jag sla dit eller inte, vill att Fredde följer med men han lät inte så intresserad så vi får se.

Ska blogga mer under den här helgen för nu är det första helgen på några månader som det inte är nån folkrace! Men om tre veckor bär det av till Vimmerby och sen motala. Kommer bli riktigt nice.

Dålig uppdatering nu..

Shit va jag är dålig på att uppdatera. Är så mycket annat som tar tid nu.

Får väl börja med utgången på grönan. Vart ingen femkamp och ingen middag vilket betyder att det vart en hel del alkohol med i bilden. In Flames spelade på stora scenen så det va sjukt mycket folk där. Dom stängde tio så vi drog vidare till Rocks, va väl hemma hos mamma runt två på natten. Inge vidare och kliva upp och jobba sen på fredagen...

I lördags va det folkrace i Haninge och Fredde körde. Gick jätte bra, han vart tvåa i A-finalen efter Kristoffer Nord.
Söndagen bestog också till stor del av folkrace, va till Skepptuna och provade bilen han ska åka me nu i helgen i Nyköping. Sen meckade han lite med opeln han ska åka med i Rasbo imorgon.

Veckan har gått riktigt fort, skönt att det är fredag idag fast det bara är torsdag. Vi ska åka till Knivsta idag och gratta Freddes kusin Madde som tagit studenten idag. Imorgon när Fredde är på folkrace får jag åka till Haninge och fira min kusin Micke som också tar studenten. Sen imorgon kväll bär det av till Nyköping och där stannar vi hela helgen, kommer hem sent på söndag kväll.

Går riktigt bra med Alice, hon e så sjukt lätt lärd. Kan sitt, ligg, tass, och vänta på att ta saker innan man säger varsågod, apport, hit mm. Tycker det är riktigt kul och hålla på och träna med henne. I måndags när vi va i kårsta så fick jag för mig att vi skulle gå till bergsjön och kolla om Alice gillade och bada. Hon tyckte det va skit kul så nu simmar hon och leker i vattnet. Hon har badat tre gånger totalt. Ska be Fredde följa med nån dag så jag kan ta lite kort på mitt lilla vatten djur.

Ska gå och hänga lite tvätt nu sen ska jag göra mig i ordning så jag är klar att å

RSS 2.0