Onsdag

Nu har mer än halva veckan gått och Thailand närmar sig med STORA steg!
Hatar verkligen att sitta på den där kursen, tiden går så fruktansvärt sakta men det är lätt förtjänta pengar.

Idag fyller vår kära farmor år, ska dit o hoppas på att hon har bakat kladdkaka. Finns ingen som gör så god kladdkaka!

Nu har ja packat allt ja ska ha me mig, inte så mkt sa jag men det blev en hel del ändå.. men tänk om man inte hittar ett skit därnere, risken är nog minimal men va fan?
Köpte en ny bikini igår också. Känns hel skumt att kliva in likblek i ett provrum i januari o köpa sommarkläder. Men va gör man inte?

Vi har ju en tävling på jobbet som går ut på att man ska använda den lilla fina stegräknaren man fick i julklapp och gå så många steg som möjligt varje månad. Jag vann en jätte fin sportjacka förra månaden. Och eftersom det inte blir så mkt gående på kursen så va ja ute med grannens hund igår o lyckades va ute i en o en halv timme o gick 8000 steg lite drygt. Kanske kan vinna den här månaden me?

 

I maj kanske det blir tillökning till familjen Hallberg/Nyberg.

måndag 28/1

Idag va första dagen på 40-timmars kursen och jag somnade inte en enda gång! är rätt drygt att bara sitta och lyssna när man är van att stå i hela tiden. Träffade sex av min gamla klasskompisar vilket är riktigt roligt!

Pappa fick en lägenhet idag vilket är bra. Han ska skriva kontrakt och få nycklarna imorgon kväll. Redan på fredag får han flytta in vilket e lite tråkigt me tanke på att vi åker på lördag och inte kan hjälpa till o flytta in o så.

Vi har nog bestämt oss för vad vi ska skaffa för hund sen när vi flyttar, blir nog en liten golden tik så småningom.

Hoppas dom ringer imorgon och att dom inte hittat några andra hyresgäster än!

Söndag

Hade en riktigt trevlig kväll igår! Jag o Jenny satt o snackade skit i flera timmar.
Hon åker också till thailand nu så ja hoppas vi kan ses nånting, vore roligt!

Idag ska vi hem till mig o kolla på lägenhet med pappa sen blir det nog lugnt. Kanske ska börja kolla ut va man ska packa.. Men vi får se.


Tack o hej

Lördag

Idag har varit en skön dag, sov till nio läste klart min bok sen sov ja två timmar till medans Fredde mekade.
Va ner till Jennie en sväng och noppade ögonbrynen, man vill ju inte gå runt med värsta buskarna. Sen gick vi runt Rickeby med Sassa (hunden). Vart ca 8000 steg till på räknaren! Är ganska skönt och komma ut o röra på sig, det jobbiga är bara o få rumpan ur soffan o komma iväg.
Nu ska ja åka iväg så ni får ha d så bra ikväll!

Fredag

jaha då har man jobbat sista dagen på tre veckor. Kommer förhoppningsvis aldrig mer behöva åka till Bromma gymnasium heller, har varit där sen i mars -07 så det skulle va skönt o få komma till ett nytt bygge o få tjäna lite pengar!
Nästa vecka ska ja på nån 40 timmars kurs med facket, vet inte riktigt va d går ut på men alla måste tydligen gå förr eller senare. E lite jobbigt bara o behöva sitta still 8 timmar om dagen när man e van o röra sig hela tiden, kommer somna minst en gång om dagen haha

I måndags fick vi iallafall reda på att vi inte fick lägenheten så nu är det bara börja leta, igen. Skulle vilja hyra nått litet hus eller något istället för en lägenhet men vi tar nog det första bästa vi får. Men det får bli efter två välförtjänta veckors semester i Thailand. Om en vecka drar vi =) Undra vad man ska packa me sig o inte, man lär ju handla ganska mkt kläder o sånt där nere.

Helgen bli ganska lugn, Fredde ska väl mecka imorgon på dagen så jag funderar på o släpa me mig nån till norrtälje om det inte regnar. Imorgon kväll ska en kompis till Fredde ha inflyttnigsfest så han går väl ev på den o eftersom ja inte e bjuden så åker ja nog till Tobbes Jenny eftersom hon inte heller ville gå. Men vi får som sagt se, förstår om inte Fredde vill gå!
Söndag bär det av hem till mig för att titta på en lägenhet tillsammans med far min. Hoppas han hittar en bra till ett vettigt pris snart så han kan flytta från henne. Och Ilona fyller år så det blir väl kanske lite fika där om man har tur.

Var allt för nu, trevlig helg så länge!

söndag

Då va snart den här helgen också slut.
Mamma fyller år på tisdag så igår va d släkt kalas och sen vart det bio i heron city. Vi såg heartbreak kid, va riktigt bra!

Idag ska vi inte göra mkt alls, åka en sväng till biltema och sen åka me pappa och titta på två lägenheter.

Har fortfarande inte hört nått om lägenheten vi va och tittade på, helt värdelöst! Hoppas dom hör av sig den här veckan för det är inflyttning snart.

Thailand närmar sig med storsteg och om två veckor är vi nog nästan framme.

Fredag imorgon!

Nu har 80% av jobb veckan gått, äntligen. Ska bli skönt med lite helg o träffa Fredde.



Verkar som att allt verkar lösa sig till det bättre mot alla odds. Har inte sett dig så här glad på länge, kanske är skönt att flytta och bara tänka på dig själv ett tag? Älskar dig i alla fall och kommer allt ställa upp, no matter what!

VARFÖR?

Förstår inte hur allt dåligt kan hända på en och samma gång.. Tycker synd om dig men samtidigt kanske det är bra, vet inte riktigt..
Hon kanske hade en tanke med att få dig o sluta innan hon sa något..

Men allt löser sig väl?

glömde en liten detalj

Jag, Helen Hallberg, va me i Radio idag hos Rix morron zoo. Va me i tävlingen herre på täppan, vart det däremot inte men jag vann ett spel! Kändes skit skumt att prata me Roger, Titti och Gert live när man e van att bara lyssna på dom. Det var skit svåra frågor men det vart väl extra svårt bara för att man kom fram och blev nervös. Men roligt va det i alla fall!

god natt och sov gott!

Onsdag

Idag är det onsdag och Fredde kommer hit som vanligt. Känns lite lättare o träffas en gång i veckan istället för bara helgerna!
Väntar fortfarande på att hyresvärden ska höra av sig, hur svårt kan det vara?? Vill verkligen veta nu, e jobbigt att bara gå o vänta...

Skulle kört 9-timmars på lördag men eftersom vädret är helt fuckat så är det uppskjutet till den 26:e istället, samma dag som folkracesprinten i Film vilket inte va lika bra. Hade varit kul o provat en sprint eftersom vi är i Thailand när Skepptuna har sin.

Igår träffades jag och Jeffe i handen och åt middag på tacobar och gick runt lite i centrum. Va in på hemtex och byggde på min handdukssamling, dom hade 50% på likadana som jag fick i julklapp så då passade jag på.Köpte även present till Annanas som fyller år snart.

tack och hej för nu

Söndag

Idag är det söndag och lugnt och skönt. Va fullt ös igår med släkt och vänner här.

Har precis kommit hem från Uppsala, har varit på ikea och biltema. Har handlat lite smått och gott till vårat blivande hem och till Freddes nybygge.

jaa det va väl allt för idag, har inte så spännande liv tyvär.

Lördag

Fan va dålig jag e på o blogga, hinner inte med o uppdatera.

Jaha vad har jag gjort sen sist då? Vi va ju till Tobbe och Jenny på juldagen och festade och gick ut på krogen i Hallstavik. Vi vart väl elva personer så det va himla trevligt. Annandagjul vart lugn, vi sov kvar hos Tobbe o Jenny så vi åkte direkt hem till Freddes faster på middag sen på kvällen. Man va ju inte riktigt upplagd för julmat den dagen men d fick gå ner.

Jobbade i mellandagarna, måste ha alla pengar ja kan få tag på nu eftersom vi åker till Thailand om mindre än en månad =)

Det 28:e åkte Anna, Jimmy, jag och Fredde upp till Vilhelmina för att ta det lugnt och Fredde o Jimmy skulle köra bil på isen. Va skönt och komma bort ett tag o bo på hotell med spaavdelning och bara umgås. Va inte så spännande att fira nyår så där på vischan men d dög!

I onsdags fyllde Fredde 20 så idag är det öppethus med smörgås tårta.

Va hemma hos Michis i torsdags o käkade tacos med tre av hennes gamla klasskompisar, gick o la oss runt ett så man va ju ganska trött igår. Finns bilder i Michis blogg från kvällen : miclun.blogg.se

Igår kväll va vi hemma hos Mia och Björn och åt middag o äppelpaj som Philip hade gjort. Vi pratade ihop oss lite mer om niotimmars nästa helg, hoppas bara att dom inte flyttar fram det.

Hoppas verkligen att vi får lägenheten! Hatar o vänta nu när det är så nära....

Ska försöka skriva mer i veckan men ja lovar inget =P

RSS 2.0