Juldagen

Igår va det julafton och jag fick en massa fina saker.
Fick pengar, folkraceskor, folkracehjälm, presentkort, vinglas, handdukar, kläder, kastruller, stekpannor, elvisp, äggskärare, tupperware kannor, en spar bössa man ska hänga i köket och säkert nånting mer som jag glömt bort nu.
Vart en ganska fullspäckad dag, vi sov hos mamma för att sen åka till pappa och äta jullunch med farmor och Lasse och öppna lite paket.Sen hämtade vi mamma och Jessica för o åka till mormor, lämna dom, öppna paket och sen åka hem till Fredde. Kvällen vart lugn vi åt sill och lite sånt till förrätt och sen oxfilé och potatisgratäng till middag, va gott me annan mat än julmat men fan va mätt man blev!

Idag är det lugnt än så länge.Vi ska åka till Hallstavik till Tobbe och Jenny ikväll för inflyttningsfest/krogrunda.

Va allt för nu..Tack så jätte mycket alla för alla fina julklappar!!


onsdag

Idag är det onsdag o Fredde kommer hit som vanligt.
Vi fick inte hyra det lilla huset vi va och tittade på i söndags, va en hästtjej som skulle hyra coh det verkade ju logiskt eftersom det låg på en hästgård. Igår hade jag nästan gett upp hoppet och trodde att vi skulle få bo hemma tills våra föräldrar hamnar på ålderdomshem men så gick jag in på stockholmsbostadsförmedling där både jag och Fredde står i kö. För över en månad sen hade dom en lägenhet i Kårsta ute men det va bara dom 30 första som fick gå på visningen och vi stog på plats 46 så det va ju kört trodde vi! Men idag när jag loggade in stog det att vi får gå på visning =D hoppet är det sista som överger en men det blir väl säkert så att nån snor den precis framför näsan på en. Men man måste tänka positivt!

Alla håller tummarna för oss nu!


Måndag 17/12-07

Helgen har varit bra trots att jag o Fredde inte hade så mkt tid med varandra.

Fredagen bestog av kurs och julbord med jobbet, Robban va sjuk så jag trodde att det skulle bli skit segt men det blev bra ändå! Fredde hämtade mig i Danderyd kl. 23.30 ca så det vart inte så sent. Fick en jätte rolig julklapp, gåstavar, vattenflaska, reflexväst och en stegräknare haha undra om dom vill att man ska börja träna?

Lördagen vart det hund för hela slanten, Jenny och hennes syster kom o hämtade mig tio hemma hos Fredde och sen bar det av till älvsjömässan. Finns ju så oerhört många söta hundraser man kan tänka sig att skaffa men vi får se vad det blir för nån.
Fredde åkte på julbord på kvällen så jag åkte upp till Tobbe och Jenny. Adde och Michan kom dit och även Tompa va där så det var en trevlig kväll!

Igår vart det inte mkt gjort, skulle försöka läsa klart min bok men somnade på soffan. Klockan tre skulle vi kolla på huset och det va hur fint som helst! Hoppas bara att han ringer snart och berättar hur det blir.. Säkert får nån annan det med min vanliga tur...

Veckan ser ut som vanligt, träna tisdag o torsdag och på onsdag kommer Fredde. Helgen blir det inte så mkt Fredde, ska ut med några gamla kompisar på fredag. Kan bli riktigt roligt, har aldrig varit ute me dom innan. Lördag blir förhoppningsvis lugn, lite meck me niotimmarsbilen kanske sen bär det av till mig på lördagkväll eller söndag vi får se.

måndag

oj vad länge sen det var jag va inne och bloggade! Har varit på middag hemma hos Tobbe och Jenny i deras nya hus, va jätte fint. Sov kvar där för att åka till västerås på folkrace på lördagen. Tobbe stannade kvar i västerås så Jenny åkte med oss hem och gick med mig på sexparty hemma hos Jennie. Allt är så jävla dyrt på sånnadär partyn, tacka vet jag erotikmässan!

jaha förra veckan vart d inte heller nått bloggande, hade fullt upp.
I tisdags va jag på julbord och trekamp på ballbreaker, himla trevligt men ja va bra trött i onsdags! Kan med säkerhet säga att golf INTE är min grej, men dom andra hade nog kul åt mig i alla fall!

I helgen gjorde vi inte mkt, va i Eskilstuna igår på folkrace annars var det lugnt. Fredde meckade i lördags medans jag sov till halv ett, va välbehövt!

Den är veckan är de också fullt upp, har börjat träna idag så nu jävlar blir det gymmet två gånger i veckan! På torsdag ska jag till tandäkaren och på fredag är det julfest med jobbet. Vad ska man ha på sig? Är inte så lätt och inte sticka ut när man är ensam tjej..
 Lördag ska jag, Jenny och hennes syster på hundmäsan i älvsjö och Fredde ska på julbord så vi kommer inte ses så mkt den här helgen.

Lägenhetssökandet går inge bra i alla fall, får inte gå på visningen på den i kårsta så den kan vi ju glömma. Får se hur lång tid det tar innan det kommer ut nått nytt, vill verkligen flytta!!

Har nyår planerat också det känns skönt, d e så jävla överskattat jämt.

va nog för idag, får skriva mer nån annan dag!
tack o hej

RSS 2.0