Valborg

Idag är det onsdag och valborgsmässoafton. Tycker valorg är ganska överskattat, är amatörernasafton. Fast det är ganska mysigt att stå framför brasan och titta men det va länge sen ja gjorde d.. Kommer inte ihåg va vi gjorde förra valborg men inget speciellt då antagligen.

Det här året kanske bli värt att komma ihåg. Ska bli riktigt kul att umgås privat med jobbakompisarna. Har packat ner kameran i alla fall så lite kort ska det väl kunna bli. Ska åka till Hanna och Peter innan, är så tråkigt att sitta här själv. Ska ta bussen som går om 40min. Fredde kommer och hämtar mig imorgon eftermiddag d e skönt.

Nej ska packa klart det sista och så sen ska ja åka. Ha en trevlig valborg!

Vilken underbar dag

En dag som denna är det inte fel att va sjukskriven faktiskt. Har legat ute på tomten och solat lite, tvättat, varit i Arninge och handlat lite. Väntar nu på att Fredde ska komma hem och laga mat. Funderar på att ta me mig honom och gå ner och sätta oss på bryggan nere vid sjön och mysa lite. Är typ 300 meter max ner till sjön, riktigt fint där faktiskt. Kommer bli skönt sen när man kan bada, bara och gå ner efter jobbet och ta sig ett kvällsdopp! Är riktigt skönt att bo såhär på landet, vi ska börja leta eget hus snart. Finns mycket man skulle vilja göra om här men som inte är nån ide eftersom vi bara hyr. En sak är säker och vi kommer aldrig sätta oss i lägenhet efter det här.

Jenny och Pontus skulle kommit hit idag och fika lite men hon vart tvungen att jobba över. Får ta det en annan dag, vi ses ju på lördag också dessutom. Tobbe fyller ju år på söndag så vi är ditbjudna på kvällen efter folkracet men vi får se om vi går eftersom vi ska hämta Alice. Kanske bara åker förbi på vägen hem från Uppsala, d visar sig.

Imorgon ska ett par stycken från jobbet åka ålandsbåt, Birka Paradice. Har aldrig åkt den båten så det kan nog bli kul! Ska försöka komma ihåg att ta me mig kameran men vi får se hur det går.

Nu har vi bokat semestrarna i alla fall. Blir både Vimmerby och Motala iår. Vi har hyrt en skola i Vimmerby med tolv bäddar och en sålänge är vi bara fem personer och två hundar. Får se vilka fler som vill hänga me.
I Motala är det lite svårare att fixa stuga märkte vi, men vi är lite ute i sista sekunden också. Vi har troligtvis hittat en villa där man få ha med sig hundarna och det är ju ett måste. Hoppas hon har hört av sig till Jennie idag.

positivt och negtivt

Pratade precis med Alice uppfödare och vi får inte hämta henne förns på lördag för det skulle komma en annan uppfödare från piteå och hon ville kolla på alla valparna. Men Helena hade valt ut en valp till sig själv och en till mig så hon skulle försöka påverka dom från piteå till att ta en annan valp. Känns ganska kul att ja ska få en av dom finaste tikarna i kullen. Vill ju prova ställa ut henne eftersom hon har så fina linjer och Helena kan hjälpa mig eller låna Alice om det går bra för henne. Kanske är bra att vi får hämta henne då slipper hon åka på folkrace det första hon gör.
Ni som vill titta på vilken av valparna jag kommer få så är det nummer fyra eller fem på hemsidan. http://www.kennelguess.se/valpar.htm

Ska äta middag nu, Fredde håller på för fullt i köket. Han är jätte duktig kock vilket är bra för jag hatar att laga mat.

värdelös helg

I Fredags va Jessica och Malin här hos oss och åt middag och sov över för att åka med till Nynäs på folkrace i lördags. Delade bil med Matte Björn. Bilen gick som en påse skridskor och jag fick svart i första heatet. Andra heatet fick jag en kraftigt stukad handled i andra böj vilket resulterade i tre timmar på akuten på kvällen. Fredde gick det bra mycket bättre för. Han vart etta, trea, etta och va först in i b-finalen. Den vann han ganska enkelt och fick åka a-final där han slutade fyra.

Känns förjävligt att behöva gå hemma, kan ju ändå inte göra nånting. Man blir ju så fruktansvärt handikappad när man gjort illa handen. Har ont i handleden, tummen och pekfingret. Som tur är det vänster hand men riktigt jobbigt ändå. Är sjukskriven den här veckan och har semester nästa vecka sen hoppas jag att ja kan komma tillbaka. Hela handen är riktigt svullen och det kryper i fingrarna. Inget att rekomendera!

Igår var vi i Kårsta hela dagen, Fredde skulle vaxa sin bil. Den vart riktigt fin faktiskt, trodde inte den kunde bli sådär röd. Jag va inne hela dagen och läste och snackade skit med Anna, Kecki och Jimmy.
På kvällen kom Hanna och Peter förbi och hämtade Hannas arbetskläder som hon hade i min bil så slapp jag gå upp tidigt imorse för att åka till Kista. Dom stannade ett tag och fikade och snackade skit. Himla trevliga människor det där!

Idag ska ja väl inte göra nått speciellt, försöka tvätta lite och kanske tar en sväng till täby eller arninge om jag klarar av att köra bil. Rattar alltid med vänster så vi får se hur det går. Ikväll ska vi i alla fall till Kårsta igen, Fredde ska ner till Jennie och klippa sig.

På fredag får vi hämta våran Alice. Hon ska få följa med till Skepptuna på lördag på folkrace. Ska bli så jäkla roligt med en vovve, har ju bara väntat på det hela livet. Ska eventuellt till Helena imorgon och välja valp annars får vi ta det på fredag.

Nej nu ska ja kolla på tv och kanske sätta på en tvättmaskin. Bloggar mer imorgon eller nått.


Yees!

Idag har jag och Hanna varit i Järfälla kommun för att måla och tapetsera om ett par rum på två äldreboenden. Ganska läskigt och gå omkring på demensavdelningen där dom kan börja slåss och bli arga om dom inte får som dom vill. Rätt konstigt att man blir som en bebis igen när man blir gammal, använder blöjor, dregglar, skriker och gapar och inte vet hur man ska bete sig. Måste va helt sjukt tråkigt att bo på ett sånt där hem, man kan knappt gå ut och ingen hälsar på en och man får bara träffa samma människor varje dag. Nej, usch för och bli gammal!

Efter jobbet va jag och Hanna och traskade runt lite i Solna centrum. Hittade ett par as schyssta linneshorts på H&M och lite hår grejer på Glitter. Har varit på väg och ska klippa mig i flera veckor och kollat runt lite i Täby och Arninge vad det kostar. I Täby skulle dom ha mellan 370-420:- för att klippa topparna! Höll på att smälla av. I Arninge vad det i stort sett samma, 375:- skulle dom ha där. Tittade in i en frisörsalong i Solna, 210:- skulle dom ha. Som hittat tyckte både jag och Hanna varpå vi gick in och fick varsin riktigt snygg frisyr. Har aldrig vågat klippa lugg men Hanna tvingade mig och det vart riktigt bra så jag får väl tacka och bocka!
Här är en liten bild på nya frillan



Sitter och tittar på nått skit tråkigt matlagningsprogram och väntar på att Fredde ska komma hem. Han vart tvungen att jobba över idag. Är lite tråkigt att vara hemma ensam, fast det behöver jag bara vara i en och en halv vecka till sen kommer Alice!! Har allt klart nu så det är bara hunden som fattas.

Ska gå och duscha nu sen är det ryggläge i soffan som gäller!

Helgen som gått

Nu har jag varit slarvig med att blogg igen. Har varit fullt upp i helgen och igår.

Får börja med lördagen då:
Va folkrace i Rimo. Gick inge vidare för Fredde, han hade en dålig dag bara. Tobbe gjorde som vanligt och vann A-finalen, ett stort grattis! Middag vart det på en pizzeria i Vallentuna, åt en kycklingrulle. Hur god som helst, skulle kunna leva på sånna! Fredde och Jimmy åt en varsin pizza med en kebabtallrik på. Alltså en pizza med kebab och pommes på, helt skumt men gott tydligen. Jag käkar ju inte pizza eftersom jag inte tycker om ost. Efter maten åkte vi hem till familjen Dynefalk och tittade på tv och snackade skit till halv ett på natten och då va man kraftigt trött efter en hel dag ute i solen.

På söndagens schema stog det rensning av bodarna och slänga en massa skräp samt få ordning på tomten.Vi fick ihop en hel del som vi åkte iväg till tippen med. Finns fortfarande att göra på tomten men det får bli en kvälls jobb när vi båda är hemma. Den här veckan håller Fredde på och meckar eftersom det är folkrace i Nynäshamn på lördag så då blir det inte av. Lite synd nu när det är så fruktansvärt vackert väder. Har varit ute och jobbat nu dom här dagarna när det varit så fint, hur nice som helst. Har nästan varit för varmt men man ska inte klaga nu när våren äntligen är här. Synd bara att Alice inte kommit än, vore perfekt och gå ut och leka på tomten nu.
På kvällen va vi bjudna till Jimmy och Jennie på grillat och potatisgratäng, så sjukt gott med grillat! Vi bokade även en stuga i Vimmerby så nu är det klubbat och klart att vi åker dit i alla fall. Letar stuga i Motala också men det går inte lika bra.

Igår var det storhandling, skönt att göra det innan alla får lön för då ska ju alla handla. Vi gick från att inte ha ett skit i frysarna till att båda är fulla, men det är nästan bättre det! Va in på djurmagasinet och handlade en bilbur till Alice, vill inte att hon ska bli mosad när Fredde lastar in alla grejer man har när man åker till folkrace. Fick hem alla sakerna från ljuspartyt igår också. Ska försöka lägga upp ett kort på min grodprins, så fin. Luktar ljus i hela huset nu eftersom allas saker ligger framme i påsar men det luktar ju gott i alla fall.

Hade värsta turen idag haha
NRJ har en Madonna-tävling så när man hör två Madonna låtar ska man bli samtal 21. Provade ringa och vart samtal fem, testade igen va vart jag inte då om inte samtal 21!! Vann Madonnas nya skiva och är med och tävlar om en resa till Paris för att se henne LIVE. Finalen går nästa fredag så nu är det bara hålla tummarna! Är så sjukt konstigt att höra sig själv sådär, man låter så konstig..

Sitter just nu och väntar på att Fredde ska komma hem och laga mat. Han fick stanna kvar ett tag på jobbet eftersom han ska lägga om Jimmys däck och göra fyrhjulsinställning. Sen ska vi åka till Kårsta och lämna Jimmys bil och hämta Freddes, ska passa på att lämna Annas ljus på en gång. Har säkert glömt nått kul men då får ja skriva det när ja kommer på det!

Fredag

Nu är det helg igen och som vanligt är det fullt upp. Imorgon är det folkrace i Rimo och då går hela dagen åt till det. Söndag ska vi väl försöka fixa lite på tomten och få ordning på det sista rummet. Sen va det visst måndag igen. PÅ onsdag ska äntligen få åka tillbaka till vårat bygge i kista, ska bli grymt skönt att slippa göra en massa små skit jobb haha

Ikväll blir det lugnt, vi har precis duschat och sitter och tittar på talang. Fredde dricker en kall öl och ja dricker lite läsk och äter lite gott. Är så oerhört skönt att bo själv, visst va det skönt att bo hemma men. Nu kan man göra vad man vill när man vill och äta vad som helst när som helst och ja ni fattar?!

Jag har hittat världens bästa blogg! www.weareyoungparents.blogg.se tycker det är så himla intressant att läsa deras blogg, gå gärna in där och titta lite. Skulle också vilja skaffa barn men det får duga med en hundvalp så länge.
Är bara två veckor kvar tills hon kommer hem, längtar nå grymt! Är inne på hemsidan nästan varje dag och tittar på hur söta dom är hehe
Ska lägga upp en bild på henne så fort jag kan.

Ska titta på tv nu, får se om det blir nå bloggande imorgon, beror på hur trött jag är när vi kommer hem. Kanske kan lägga upp en bild från imorgon också om jag hinner ta några.

Gonatt!

Halva veckan har gått

Ja då va det bara två dagar kvar sen va det helg igen, läskigt va fort veckorna går!
Är i Bromma och jobbar nu. Målar plankor, väldigt givande! Hatar falurödfärg, syns så jävla tydligt men vi får nya byxor så det är ju positivt.
Igår va vi till Kårsta och bytte däck på min bil, kanske den drar mindre med lite tur. Sen va vi ner till Jimmy och Jennie för att noppa ögonbrynen och fika lite. Träffar inte dom lika ofta nu när vi flyttat, lite tråkigt.
På lördag är det folkrace i Rimo, ska inte köra. Fredde ska köra den gamla c-asconan vi åkte med i Strängnäs.

Nu är det bara två och en halv vecka kvar tills vi får hem våran lilla tjej. Såg åt Helena lagt upp ännu fler bilder på sin hemsida, titta gärna in där! www.kennelguess.se

Idag vart det wok till middag för min del, Fredde är inte så förtjust i det så han åt pyttipanna vilket inte jag gillar. Det blir en lugn tv kväll ikväll, är rätt trött faktiskt. Tittade precis på slutet av Saltkråkan, blev lite nostalgisk.
Ska gå ut och duscha snart. Bloggar mer nån annan dag.

Veckans kap

Idag gjorde jag värsta kapet. Har letat på internet och i djuraffärer efter en bur jag kan ha valpen i på jobbet men utan resultat. Har bara hittat svindyra burar och det är inte värt 500:- eftersom valpen med största sanorlikhet kommer tugga på den. Va in på Ö&B och skulle köpa diskmedel och lite annat smått och vad hittar jag inte där? Just en sån bur jag letar efter fast för 149:- istället. Kunde inte bli bättre! Nu gör det inget om den går sönder eller nått och jag ska ändå bara ha den mendans den är liten sen ska den ju få en hundgård här på tomten.

Ska gå ut och duscha nu sen är det dags för världens bästa program på tvn, nämligen Mannen som talar med hundar!

Fredde<3

Söndag kväll

Igår var det fullt upp med folkrace för hela slanten. Va i Botkyrka runt nio på morgonen och åkte därifrån halv sju på kvällen. Får gratta Pontus Sandström till segern, grymt kört hela dagen du va värd segern!
Va åt pizza i Brottby innan vi åkte hem för att duscha och sova till körslaget. Tror vi gick och la oss innan klockan va halv tio. Vaknade runt halv åtta imorse men klev inte upp förän halv tio typ. Vi låg och pratade och mös, ganska skönt och hinna med lite sånt också ibland.
Vi fick lite gjort innan vi åkte åt olika håll i alla fall. Tvättade en maskin, dammsög och plockade lite. Fredde har idag meckat med opeln som han ska åka med i Rimo nästa helg och jag har varit i Uppsala och kollat in valparna. Dom är ju så oerhört söta! Alla ser nästan likadana ut så det spelar ingen roll vilken det blir. Ska troligtvis dit den första maj igen och då vet vi vilken som blir våran. Ska komma på ett fint kennelnamn åt henne också nått på L, funderade på Lady Stardust men ja vet inte.. Får fundera ett tag till. Det finns lite bilder på valparna på Helenas hemsida www.kennelguess.se

Nu ska ja krypa ner under en fleecefilt och titta på tv ska Fredde få wwwa lite.


Fredag

Då var det fredag igen, förstår inte vart veckorna tar vägen fast det är skönt att dom går fort.
Idag va vi hem till svärföräldrarna och fikade lite samt hämtade en av delarna till bokhyllan. Är jobbigt att aldrig kunna packa upp allt eftersom det inte finns nånstans att lägga sakerna men nu så.

Imorgon bär det av till Botkyrka och Hacksjöbanan för att glo på lite folkrace och ev försöka köpa nån potent bil, får se hur vi lyckas med det.

Pratade med Helena idag och på söndag ska ja titta på valparna. Dom hade för första gången i sina liv fått gå ut idag, måste varit spännande. Kan tydligen inte välja valp på söndag eftersom hon ska behålla en tik som hon ska ställa ut och ser inte vilka drag dom har förns sista veckan typ så ja får vänta tre veckor till innan jag vet vem som blir min. Ska försöka ta lite kort på dom i alla fall, kan va kul och ha. Kanske lägger upp en bild om det är ok me Helena.

Nu ska vi sova, även om det inte blir jätte tidigt imorgon så måste man ändå ställa klockan.

Torsdag

Igår var en riktigt bra dag, fick jätte mycket gjort här hemma. Va till arninge och shoppade lite, fick ju ett presentkort av farmor på Hemtex så jag va där och handlade en matta till sovrummet, två fleecefiltar, en till soffan och en till hunden, hittade ett fint duschdrapperi och en tablett att ha matskålarna på. Va även till Anderssons Häst och Hund och köpte en bia bädd till vovven.
Där kommer bli hennes lilla hörna.
image12


Imorgon är det fredag! Är på ett nytt jobb som ligger i Sickla, skönt att slippa måla ute och helt underbart att Hanna är tillbaka! Vi va ute och åt idag och passade på att smita in på din sko och ja hittade tre par skor som jag köpte. Har varit på jakt efter nya gympadojjor ett tag eftersom mina har sagt upp sig men har inte hittat några som fallit mig i smaken men nu så, va halva priset dessutom. Sen vart det även två par sommarskor från barnavdelningen, kunde inte ha några andra. Vart ett par 36:or, ett par 35:or och ett par 34:or hel skumt men.

image13

Sitter just nu och väntar på att Fredde ska komma hem och laga mat. Blir falukorv och makaroner idag, så jäkla gott! Sen blir det myskväll framför tvn och efterlyst måste man titta på.

9/4

Grattis Robin på 22 årsdagen! Hoppas du får en riktigt bra dag.

Vaknade runt åtta idag och tittar ut och vad ser jag om inte SNÖ! Vart tog våren vägen??

Idag är jag som sagt ledig och har fullt upp att göra här hemma om vi nånsin ska få nån ordning. Vi har ett rum fullt med kartonger och skit vi inte vet vart vi ska göra av än. Helgerna är ju fulla med annat och kvällarna orkar man inte göra nånting så ja får väl lov att göra ett ryck.
Har tvättat en maskin och diskat nu ska ja dammsuga och skura golven tänkte jag. Ska försöka åka en sväng till arninge också, måste verkligen ha nya skor. Ska försöka hitta en bur till valpen också, har tittat på massa olika ställen men ingen faller mig i smaken. Ska skicka in en ledighetsansökan också så jag kan va hemma första veckan med valpen innan den får följa med på jobbet.

Bloggar mer ikväll tror jag.


Bra tisdag

Idag har varit en ganska bra dag, vet egentligen inte varför. Bara känns så. Är ledig imorgon, ska bli så skönt att få sova ut. Finns ganska mycket att göra här hemma också så en ledig dag sitter inte helt fel med tanke på hur helgen ser ut. Är folkrace i Botkyrka på lördag och vi ska självklart dit och titta och på söndag ska vi åka och välja valp i uppsala. Köpte tidningen allt om valpar idag, är mycket bra läsning i den och jätte bra tips om allt möjligt.

Nu är jag ensam hemma som vanligt på tisdagar eftersom Fredde är och spelar innebandy. Tycker det är lite läskigt eftersom jag måste gå ut och duscha och det inte går att låsa dörren från insidan, men det är bara bita ihop. Undra va man ska titta på på tvn sen, beror väl på vilka kanaler som vill funka idag. Allt är ju tyvär inte positivt med att bo på landet..

Får se om Jenny är ledig imorgon och har lust och leka med mig, annars kanske ja terroriserar Mia ett tag. Får se bloggar mer imorgon!

Måndag och helgen är över igen

Får väl börja med att gratta Anders Larsson som blir 21år idag. Grattis!


Helgen försvann ganska fort. Kecki och Kenta va här i fredags och ät tårta sen somnade vi ganska fort som alla andra fredagar. Gick upp tio över fyra i lördags morse för att fixa fika och sånt vi skulle ha under dagen. Kvart i fem åkte vi härifrån för att möta Jimmy och Jennie vid ica i Brottby. Vi va väl framme i Strängnäs runt tjugo i sju, va mycket bilar i depån redan då men vi hyfsade platser. Första start va tio och juniorerna började sen damer/veteraner och sist seniorer. Kom femma i mitt första heat, va väl inte så konstigt med tanke på att det va bara bra förare, halt på banan och jag hade aldrig kört en opel innan. Andra heatet vart bättre, tog starten och vann. Rätt skön känsla faktiskt! Tredje heatet kom ja trea i så det vart ingen final för min del men ja är riktigt nöjd ändå, va skit kul och köra opel. Kommer väl alridg hända igen men man kan ju hoppas.


Fredde hade extrem otur i sitt första heat. Han krockade ihop med en saab så huvsprinten hoppade ur och motorhuven vek sig så han inte såg något. Hade inte det hänt hade han kommit tvåa i det heatet. I sitt andra heat gjorde han som jag, tog starten och vann. Tredje heatet kom han trea i så det vart ingen final för hans del heller. Men om inte huven hade vikt sig i första hade han åkt c-final i alla fall.
Vi lastade runt sju på kvällen vilket betyder att vi va på banan i över 12 timmar, man e ju störd egentligen! Va väl hemma runt elva på kvällen och då va man helt död.
Vi fick med oss bilen hem i alla fall så vi får se när Fredde ska åka med den igen.


Igår va det släktkalas hemma hos mamma. Riktigt kul att kunna samla alla samtidigt. Fick en micro av mormor, TACK! En vattenkokare, pengar, tårtspade, tårtfat, blommor och presentkort på hemtex. Har fått pengar till mer än halva hunden nu, känns skönt. Fick redan på va jag fick tillbaka på skatten och det va också en rolig överraskning, hade totalt glömt bort att man kanske får tillbaka pengar. Så man kan nästan säga att jag betalat hunden redan!


Ska titta på Anna Pihl nu, hej hej


dagen efter dagen före

Då har man fyllt 20 år och klivit ur tonåren, har inte varit på systemet än och vet inte när det blir heller känns inte som prioritet ett.
Hade litet kalas igår. Ilona, Mattias och Patrik va här och fikade, fick pajformer av dom. Mycket bra eftersom ja e ett stort fan av kladdkaka! Anna och Jimmy va också här, fick pengar och en orkidee av dom. Hoppas bara att jag klarar av att hålla den levande men det återstår att se. Även Jimmy och Jennie va här och ät lite tårta, fick riktiga köksknivar av dom vilket jag önskade mig så jag är nöjd med gårdagen. Fick lotter av Fredde, påhittig som han är men ja ska få pengar till hunden sen så det blir perfekt!
Ikväll kommer Kecki och Kenta hit och äter tårta, mycket tårtäta nu med tanke på att jag fick tårta på jobbet både igår och idag. Blir nog bada i vassen för mig i sommar.

Fick reda på lite tråkigheter igår men ja ska försöka att låta det gå förbi utan att lämna spår men det kommer bli svårt. Förstår bara inte hur man kan vara så egoistisk och såra oss gång på gång och bara låta det passera utan att ens bry sig. Ska försöka prata me honom om det men det värsta är att det bara är jag som mår dåligt av det i slutändan. Får ta det som det kommer bara antar jag...

Snart kommer Fredde och hämtar mig så ska vi åka och lasta och göra klart allt för imorgon. Vi ska väl åka runt fyra, halv fem på morgonen. Blir ingen sovmorgon den här helgen heller... Men det ska bli kul att få köra igen och det är många startande så det blir spännande. Ska försöka ta lite bilder imorgon som ja kan lägga upp sen.

Onsdag

Om fyra timmar får jag gå på systemet, inte för att ja är nån fantast av alkohol men ändå! Ska få tårta på jobbet, värsta lyxen. Idag ringde killarna från ett bygge i västertorp och sjöng för mig. Va gulligt gjort men ja fyller ju inte förns imorgon! Kommer lite folk imorgon kväll och äter tårta sen kommer släkten hem till mamma på söndag. Ska bjuda på prinssestårta och whit lady sen blir det såklart kakor och lite annat smått och gott. Har egentligen ingen lust att fylla år, är dyrt med tårta och sånt. Men va fan man fyller bara en gång om året.

Imorgon är det en månad tills vi ska hämta hem valpen, hoppas tiden går fort. Vi ska åka och hälsa på dom igen nästa söndag. Längtar...

Ska gå och duscha nu, bloggar mer imorgon om ja hinner!


Tisdag första april

Idag är det första april vilket betyder att jag fyller år om en och en halv dag! Har varit så mycket nu sista tiden att jag förträngt det. Är ganska skönt att fylla år nu ändå eftersom det är lite saker vi behöver hem, tex en micro. Ska bli skönt med lite extra pengar också med tanke på att vi ska skaffa hund nu och hon är inte billig.

Igår va en ganska bra dag. Fick mycket gjort här hemma, lagade mat så den va klar när Fredde kom hem eftersom han skulle till garaget och mecka klart med opeln vi ska köra i Strängnäs på lördag. Sen städade, diskade och tvättade jag. Känner mig så duktig!
Va och handlade ett koppel till ett halsband jag köpte förra veckan. Våran lille bebis kommer bli så söt i det!






image11
Här är en bild från mormor Iris begravning. Hoppas du har det bra i himlen, vi saknar dig extremt mcyket!

RSS 2.0