Veckan och lite bilder

Ja då har jag jobbat i tre dagar efter en månads sjukskrivning och det känns! Har träningsvärk och lite ont i fötterna men snart e man tillbaka i gängorna.
Kommer bli jobbigt nu i juni när Hanna åker på semester men det är hon värd. Jag klarar mig nog...

Hade fel vad gälde Alice mage i söndags, va ute tre gånger natten mellan söndag måndag för att hon skulle bajsa och det va fortfarande löst.. Började bli orolig och ringde Helena som fött upp Alice och hon rekomenderade tabletter i tre dagar så skulle det nog va bra sen och hon är redan bättre så nu håller jag tummarna. Vill inte att min bebis ska må dåligt. Hon är med mig på jobbet om dagarna och det går över förväntan. Trodde hon skulle ha separationsångest efter att ha varit hemma med mig i två veckor men hon gör ingen stor grej av att behöva vara själv, hon leker eller sover mest i sitt lilla rum. Går folk ut och in lite hur som men hon bryr sig inte direkt. Så allt är på topp just nu.

Imorgon blir det inge bloggande, ska hem till mamma och lämna Alice och duscha lite för att sen bege mig in till Gröna Lund med en massa arbetskamrater. Blir middag och femkamp, kan bli riktigt roligt.

Här kommer lite nya bilder på Alice


limage25
Här ligger Alice bredvid trappan

image23
Här är Alice på våran baksida

image24

Här är också på våran baksida fast ur en annan vinkel


Helgen gick fort som vanligt

Vart inget handla i Norrtälje i fredags, vart Arninge istället kändes enklare. Vart storhandling på Willys och en sväng på H&M för att inhandla en klänning som jag hade på mig igår när vi firade Jimmy.
Lördag förmiddag vart det meckning för Fredde sen va vi till Jennie för att Fredde skulle klippa sig och jag få min ögonbryn plockade. Hämtade mamma vid stoppet runt halv två sen va det hem och duscha och göra sig i ordning. Anna hade köpt Jimmys present i smyg eftersom det va en överraskning så det va massa smygande och smusslande men han vart glad. Han fick köra en Lamborghini, as nice bil.
Sen va vi i på en jätte mysig restaurang i näsby park och åt mat. Vi va väl hemma till åtta igen, skönt eftersom Jocke och Emelie kom förbi och tittade på Eurovision finalen. Jävla skit låt som vann för övrigt men det är som vanligt när det gället den tävlingen.

Idag har det varit fullt ös med sakerna jag köpte på IKEA som inte hade kommit upp. Mamma satte upp gardiner i köket och vardagsrummet och jag satte ihop lite skåp vi har på toaletten. Vart riktigt fint nu.
Sen bar det iväg till Farsta och middag hos mormor för att åka direkt därifrån till Anna och Jimmy och äta lite tårta. Har inte ätit hemma på hela helgen, rätt skönt.

Fredde hade me Alice i kårsta medans jag va och handlade och hon måste ha ätit nått konstigt för hon vart jätte dålig i magen. Tror hon bajsade 10-12 gånger den natten, kom inte alltid nått men man vet ju själv hur det är när man är dålig i magen man kan tro att man behöver bajsa men sen kommer de inget eller bara luft. Hon fick mat med dofilusfil på och vart genast bättre som tur var. Vägde henne i fredags också och hon väger nio kilo, börjar bli tung nu. Ska lägga in lite nya bilder imorgon får ni se hur stor hon blivit. Vore kul med en valpträff om nån månad så man får se på alla syskon.

Ska se om det är nått bra på tv nu, måste sova tidigt idag ska jobba imorgon.

Fredag

Idag är det äntligen fredag och vi har en ny helg att se fram emot. Den här helgen är full proppad med roliga saker.

Idag ska ja åka till norrtälje och shoppa lite sen blir det willys och storhandling. Middag står Kecki och Kenta för idag. Hoppas på att vi får nått gott men det brukar det bli så det är nog inget att oroa sig för.

Imorgon kommer mamma hit och ska fixa med gardinerna eftersom en annan inte kan ett skit om sånt. Sen ska vi försöka bjuda Anna och Jimmy på middag eftersom Jimmy fyllde 25 i onsdags. Grattis i efterskott! Innan mamma kommer ska vi till Jennie och noppa ögonbrynen och Fredde ska klippa sig.

Vi får se va söndagen bjuder på, har inget planerat så vi får se vad som händer. Fredde skulle behöva titta över min bil så den inte går varm i köer men det får vi se om han gör.

Nu ska jag gå ut och leka lite med Alice tills Fredde kommer. Bloggar mer i helgen.

Torsdag och lön imorgon

Idag är det torsdag vilket innebär att det är fredag imorgon och inte nog med det man får lön också! Fick inte ut så dålig lön trotts att ja varit sjukskriven i två veckor på den här perioden, skönt!

Idag är det fint väder, tack och lov. Ska gå en lite längre promenad med Alice sen. Håller på och tvättar lite, ska hänga ut tvätten. Blir så mycket bättre om dom får torka i friska luften.

Idag åkte Alice och jag en sväng till Vallentuna och Aerosol för att hälsa på Keckis jobbarkompisar. Alla vill ju se Alice innan hon blir allt för stor. Hon växer så det knakar och idag ska jag försöka väga henne.

Igårkväll kom Jocke och Emelie förbi och fikade och kollade in hur vi bor. Tror nog att dom saknar sitt förra boende där dom också hade tomt. Då va det vi som fick åka till dom och grilla nu får dom komma hit, tror nog inte dom blir så populära om dom grillar på sin balkong. Ska säga åt dom att dom får köpa sommarstuga hehe. Känns skönt att vi kan umgås igen, börjar släppa ordentligt nu men det är väl inte så konstigt att det känns skumt efter allt som hänt. Känns enklast att bara glömma allt och börja om på ruta ett för om vi ska börja prata om allt och dra upp hela skiten igen kommer vi aldrig bli sams. Vi hade ju skit kul förut och hoppas vi ska kunna ha det igen och det blir nog inga problem.

Ska gå och hämta posten och hänga tvätten snart. Får se om jag bloggar mer ikväll eller imorgon.

Onsdag och fortfarande tråkigt väder

Idag är det onsdag och bara fyra dagar tills jag får börja jobba igen. Va in på kontoret idag och pratade lite med Jocke, min verkare, om hur det blir när jag kommer tillbaka eftersom Hanna går på semester nästa fredag. Ser ut som att jag ska jobba där själv hela juni, får se hur det går...

Igår va vi hem till Dynefalkarna och fikade lite. Alice kissade inne på deras köksgolv, mindre kul men så går det när Fredde inte lyssnar på mig..

Får tacka min lillesyster som fixat min blogg lite med färg och så. Love u <3 En annan är ju totalt värdelös på sånt!

Sitter nu och väntar på att Fredde ska komma hem, han ska mecka efter jobbet idag igen så han kan provköra sitt nybygge snart. Det är tänkt att han ska åka me den i Nyköping 2-dagars om den går som den ska.

Ska ta fram lite mat tills ikväll nu, hörs hej


Regn, regn, regn och åter regn

Varför måste det vara så tråkigt väder ute nu när man är hemma? Hade ju varit kul om man kunde vara ute och leka men icke.

Igår va vi till mitt jobb i Kista och hälsade på. Trodde Alice skulle va mycket räddare för saker än vad hon är. Vi åkte hiss och jag trodde hon skulle totalvägra och att ja skulle få bära in och ut henne men nej hon klev in som om hon aldrig gjort annat än och åkt hiss. Det är ju bra med tanke på att hon kommer åka ganska mycket hiss.
Hon lekte lite med platschefens hund Doris och det gick också bra. Ska nog åka dit på fredag och fixa lite i det rummet där Alice ska få vara när jag jobbar.

Idag ska vi åka till Dynefalkarna och hämta ett spännband som Chrille lånade av Fredde när han hämtade motorn och ett par däck Fredde fick i byte mot motorn.

Måste gå ut med Alice nu hon verkar kissnödig. Hej så länge

Ny vecka, nya möjligheter

Jaha vad har hänt sen ja bloggade sist då?
Jimmy och Sassa va här i lördags kväll och ja bjöd på kyckling och pasta, hade aldrig gjort den rätten förut men den blev riktigt god. Mycket vitlök vart det i alla fall.

Igår var det fullt ös hela dagen. Alice väckte oss vid halv åtta och behövde kissa så då var det bara kliva upp sen gick det inte och somna om. Kröp ner i sängen hos Fredde och vi låg och pratade lite sen var vi tvugna och göra ett ryck med allt jag köpte på IKEA. Tror Fredde fick ihop typ en grej eftersom han glömde borrarna hemma hos sina föräldrar, klantigt.
Vi åkte hem till mamma ett tag innan vi skulle hem till Ilona och hämta gräsklipparen. Pappa skulle också till Ilona och rensa ur allt som var hans i garaget. Va rätt jobbigt och se dom, var så stelt men det förstår jag. Tycker så synd om honom, fattar inte hur dom kan göra så mot honom. Men det är väl så, man kan inte lite på nån...
Vi fick i alla fall med oss två gräsklippare hem, en åkklippare, en man går med plus att vi fick en snöslunga. Tackar så jätte mycket!
Kvällen spenderade vi i Norrtälje hemma hos Jocke och Emelie. Har inte pratat med henne sen vecka 29 förra året så det va lite stelt kan man säga.. Det kommer aldrig bli som det va förut men det är väl bara bita ihop för Jockes skull.

Idag ska jag och Alice åka till mitt jobb och hälsa på Hanna om hon svarar nångång.
Går hur bra som helst att åka bil med Alice, hon sover hela tiden. Hon sover kanske lite för mycket för runt fyra på morgonen är hon hur pigg som helst, skit jobbigt men sen somnar hon om igen.. Hon är jätte duktig på att säga till när hon vill gå ut och det är skönt. Är lite jobbigt att hon inte bajsar direkt efter hon ätit nu men det kanske är ett bra tecken? Hon är ganska kaxig i alla fall, skäller mot andra hundar när dom leker. Hon skäller ut dammsugaren också, mindre bra tycker jag men det går nog att få bort.

Va nog allt för just nu, kanske bloggar mer sen.

Fundering..







Hur blir man psykisktsjuk och hur tar man sig ur det?


lördag och skit väder

Gud vad jag hatar regn! Det regnar visserligen inte just nu men det har gjort hela natten och allt är blött ute.

Igår va vi i Nyköping på folkrace. Hade hellre varit hemma och myst framför teven för fy fan va kallt det va. Blåste satan och va allmänt ruggigt. Tävlingen gick ganska fort så det va ju tur men Fredde och Jimmy skulle ju va kvar och höra buden eftersom familjen Hansson va där och la bud. Dom fick en saab till Patrik så det va ju bra.
Vi va väl hemma runt elva och skulle då titta på hockeyn, Sverige - Canada. Jimmy och Jennie åkte hem efter första perioden sen va ja vaken halva andra medans Fredde sov på soffan. Gick och la mig runt halv tolv och Fredde kom inte in förns halv två nångång.

Idag är Fredde på jobbet och försöker laga sin personbil, han har vibrationer som han ska försöka få bort. Hoppas han inte är borta hela dagen bara för så jävla kul är det inte att va hemma själv hela tiden. Vi måste försöka få upp hyllorna och det jag köpte på IKEA också.
Skulle behöva åka och storhandla också, börjar sina i kylen och frysen nu. Får se om jag tar det när Fredde kommer hem. Vi måste åka till Vallentuna och hämta min bil, den har fått en ny framruta nu. Vet inte när vi ska hinna allt men det löser sig.
Kvällen blir väl lugn, Jimmy kommer ev hit och äter middag för Jennie ska åka ålandsbåt. Ska bjuda på kycklingfile och pasta tänkte jag.

Imorgon ska vi åka till Haninge och lämna Kian och titta på en golf åt mig. Ska försöka få me oss gräsklipparna hem också men vi får se..

A normal swedish name, IKEA

Igår var jag och min kära mor på IKEA för att spendera lite pengar. Vart en hel del saker men största anledningen till att vi åkte dit var att vi fortfarande inte har några gardiner. Hittade inga fina gardiner direkt men gardinstänger och sånt blev det. Köpte även lite förvaringssaker till toaletten som vi ska sätta ihop i helgen.
Jessica fick äran att passa Alice, hon kissade på mammas hallmatta tre gånger. Inte bra inte..

Idag är det folkrace som står på schemat. Jimmy, Jennie och Sassa kommer hit runt tre så ska vi bege oss till Nyköping för lite kvällsrace. Jag kör och resten dricker öl, som det brukar vara. Inte mig emot, tycker det är kul att köra bil även fast jag haft körkort i två år snart.

Ska titta lite på tv nu sen ska Alice ha mat och sen är det bara gå ut me henne så hon får bajsa. Bloggar mer imorgon eller nått åt det hållet.

Tisdag?

Har för mig att det är tisdag idag, är helt dagvild nu när jag bara går hemma.
Igår vart det inte mycket gjort. Mamma och hennes kille Sonny va över och fikade lite. Mamma har ju inte varit här sen den dagen vi flyttade in. Fick en jätte fin blomma som hon planterade i en kruka. Vi va ner till sjön med Alice och tittade lite.
När dom åkt hem han jag precis lägga mig till rätta i soffan så kom grannen/hyresvärden och hennes son och ville leka med Alice men efterom hon precis hade somnat så fick hon sova vidare medans vi fikade och snackade lite skit.

Idag har jag och Alice varit hemma hos Tobbe och Jenny och lekt med Pontus. Funkade jätte bra och Alice blir mer och mer kaxig för varje dag som går. Nu ligger hon och sover, helt slut stackarn.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen sen ska ja lägga mig bredvid Fredde i soffan och glo på tv.

Lördagkväll/Söndag

Gårdagskvällen blev inte så lugnt som jag trodde men ack så trevlig. Familjen Dynefalk kom över och fikade och träffade Alice. Jimmy och Jennie tittade också förbi och dom hade med sig Sassa så nu är hon och Alice kompisar. Dynefalkarna åkte hem efter körslaget men Jimmy och Jennie blev kvar till halv ett nånting. Vart ganska lite sömn eftersom vi har varit på folkrace i Botkyrka idag och gick upp halv åtta. Det har gått jätte bra med Alice idag, hon har varit jätte duktig som vanligt. På fredag ska vi åka till Nyköping på kvällstävling så vi får se hur det går då..

Ska bli tråkigt nu i veckan när jag får va själv hemma men mamma och Sonny har semester så dom skulle komma upp nån dag eller kväll och grilla lite. Bara hoppas på fint väder den här veckan också! Har nästan varit lite för varmt idag men ja fick lite färg på kroppen.

Trodde Alice skulle va helt slut nu men hon har mycket energi kvar.. Får leka lite me henne nu så hon sover gott sen..


Fredag/Lördag

Igår hände inte mycket. Va fint väder så jag och Jessica passade på att sola lite innan Fredde kom hem.
Vi åkte äntligen och lämnade in min trasiga bil på Lack och Plåtcenter i Vallentuna så dom ska se va det kostar att laga bilen och så. Sen va vi och handlade lite mat och så innan vi for hem till Jessica och Alice. Måste tacka Jessica tusen gånger för att hon varit här och hållt mig sällskap och passat Alice när ja behövt åka iväg. Love u!

Igår vart vi bjudna på grillspett och potatissallad hos Kecki och Kenta, hur smarrigt som helst. Kenta busade med Alice så hon vart helt slut. Hon är jätte duktig, i natt behövde jag bara gå ut med henne en gång. Hon är nog snart rumsren!

Idag ska Jeffe komma och hälsa på oss. Fredde är på jobbet och meckar med sin folkracebil så det är jag, Jessica och Alice hemma. Har inte träffat Jeffe på jätte lång tid. Tråkigt att inte Morgan kunde följa med men det kommer fler tåg. Kvällen blir lugn, ska äta lassange, va skit länge sen. Sen kommer ev familjen Dynefalk förbi och hälsar på Alice.

Bloggar mer ikväll eller imorgon efter vi varit i Botkyrka på folkrace. Alice första tävling...

Ingen spricka

Idag har jag varit på DS. Va ingen spricka och jag slapp göra magnetröntgen men det är fortfarande en kraftig stuckning och jag vart sjukskriven i två veckor till. Känns inge vidare fast det kom ju ganska lägligt med tanke på Alice. Kunde ta åtta-tolv veckor innan handen är helt återställd, hoppas det går fortare.. Har fått lite övningar av en sjukgymnast som jag ska göra.

Jessica har passat Alice idag när ja va borta och hon har tagit lite bilder.

Guess Lucky Star a.k.a Aliceimage16

image17

image18

Onsdag eftermiddag

Idag har vi inte gjort mycket. Ringde till DS och fick en tid till en ortoped imorgon 12.45 så det ska bli skönt i alla fall. Hoppas han hittar nått bara.
Anna och Cirka va här en stund mitt på dagen och lekte lite och åt av den utsökta kladdkaka ja slängde ihop. Är kul med lite sällskap eftersom Alice mest sover om dagarna.
Ikväll kommer min underbara lillasyster hit och ska vara här imorgon och på fredag. Hon ska passa Alice medans ja är på DS. Är kul att hon kommer hit och förgyller mina dagar.

Trodde Jimmy och Jennie skulle komma hit idag och hälsa på men det kanske inte blir så för dom skulle städa och så hemma. Dom får komma förbi en annan dag annars.
Börjar bli ganska hugrig nu faktiskt, Fredde ska köpa med sig en grillad kyckling som vi ska äta potatissallad till. Riktig sommar mat. Funderar på när vi ska ha inflyttningsfest egentligen, kanske blir nån helg här snart. Får kolla med Fredde när han tycker att det passar. Eller om man bara ska ha grillfest och bjuda in både släkt och vänner.. Hmm...

Vill bara skänka en tanke till Micke som har det extremt jobbigt just nu.

Tisdag

Idag va ja till vårdcentralen eftersom jag fortfarande har ont i handen. Eller handen, mest pekfingret och mellan tummen och pekfingret. Vart sjukskiven en vecka till. Doktorn tyckte att ja skulle ringa till ortopeden på Danderyds sjukhus igen och få en ny tid eftersom han tror att jag har en spricka i båtbenet och borde gå och göra en magnetröntgen. Inte så kul men det är lika bra att kolla upp för säkerhetsskull.

Nu har vi haft Alice i tre dagar och nu äter hon som hon ska och så. Hon tycker inte riktigt om att åka bil utan bajsade i buren idag igen men hemvägen gick bra. Hon är jätte duktigt och varken kissar eller bajsar inne. Tror hon kanske har kissat inne en eller två gånger. Ska filma henne och lägg upp ska ni få se hur tokig hon e.

Ska titta vidare på house nu. Gonatt

Lyckan är gjord

Gud va jag älskar denna lilla krabat som ligger och sover nere vid mina fötter!

När vi hämtade henne i lördags så va hon precis nybadad och bara satt och skakade. Hon va så lite, trodde hon skulle va större. Hon fick sitta i mitt knä på vägen hem och det gick jätte bra, hon pep lite i början och tyckte d va konstigt men det gick över ganska fort. Vi stannade i Gottröra så hon fick kissa lite. Hon kräktes tre gånger på vägen hem, men det är inte så konstigt med tanke på att hon inte har nått balanssinne och vi bor ut efter världens krokigaste väg. Hon sov jätte bra första natten och gnydde inte alls så mycket som jag hade förväntat mig. Va väl ute med henne typ varannan timme för ja trodde hon behövde kissa men nej hon kissade en gång under hela natten.
Igår va till Haninge för att fira min lillebror Mattias som fyllt 12. Vi provade sätta Alice i buren o bakluckan men det tyckte hon inte om så innan vi hade kommit en kilometer så hade hon bajsat ner hela buren och vi fick vända och åka hem och duscha av henne. Då fick hon sitta i mitt knä igen och det gick bättre.
Vi va först hem till mamma och hälsade på och hon vart helt extas och satt och sa "kom till mormor" och "ska du stanna kvar här hos mormor". Kul att hon blev omtyckt i alla fall.
När vi skulle åka till Ilona på kalaset så provade vi sätta henne i buren igen eftersom vi inte skulle åka så långt och Jessica satt i baksätet och pratade me henne och det funkade. Hon klarade till och med av att åka hela vägen hem där bak i buren. Hon kräktes en gång men det va också på våran krokiga väg, stackarn.

Hon är helt underbar, hon har inte kissat eller bajsat inne en enda gång. Hon lyssnar när man säger nej och sover på nätterna. Kan inte bli bättre. Hon biter inte i kopplet när man är ute och går och hon är allmänt söt bara.

Nej nu ska ja också lägga mig och vila ett tag och slö titta på tv lite för sen kommer Jenny och Pontus hit och ska titta på Alice. Vi orkade inte åka förbi dom i lördagskväll så dom får komma hit istället. Bloggar mer imorgon eller ikväll!


Äntligen!

Here she is

image15


Who the fuck is Alice?

Om mindre än 24 timmar ligger Alice här på golvet och snusar!
Längtar...

Vilken dyr valborg det blev.....

Jaha då har man spenderat 23timmar på en ålandsbåt tillsammans med en massa fulla och galna arbetskompisar. Hade jätte kul och det blev ganska lite sova så igår va ja helt slut när ja kom hem. Vi va hem till Jimmy och Jennie och åt grillat, sjukt gott! Sen skulle vi åka till Brottby och hämta min bil som jag stälde vid busshållplatsen dagen innan. Kommer dit och vad har inte hänt då?! Hela framrutan är sönderslagen och dom har puttat fram bilen så den står in i ett cementräcke, troligtvis har dom försökt putta ner den för slänten. Dom har även försökt sparka in sidorutan på passagerarsidan och gjort en bula i dörren. Dom har hoppat på motorhuven och men där syns det ingenting förutom fotspår. Antar att det är några snorungar som inte haft nått bättre för sig på valborgsmässoafton. Har hela tiden tyckt att ja har en skit bil och att ja hatar den och vill ha en ny men nu när jag sitter här i skogen utan att kunna ta mig nånstans så inser jag hur mycket den betyder för mig. Nu blev det helt plötsligt jävligt dyrt den här månaden med hund och ny bil. Man vill ju inte köpa vilken bil som helst heller utan nu ska ja köpa en fin bil som ja kan ha länge och som inte drar så mycket och hur stor är risken att man hittar den på första försöket? Har tur som har en sån snäll pappa som lånar ut sin ena bil till mig så länge. Älskar dig!

Förstår inte varför folk inte kan låta andra människors saker vara. Den dagen dom själva har bil och den blir sönderslagen är det helt plötsligt en annan sak. Vi har gjort en polisanmälan men hur stor är risken att man får fast nån som gör nått sånt här? Bilen är ju inte direkt värd nått heller så man kommer inte få ut nå pengar för den men Fredde vill ju bygga folkracebil av den så det får väl bli så nu.

Ska åka till Täby nu med Anna och Kecki så ja bloggar mer ikväll

RSS 2.0