Finally friday

Då så, då va det äntligen fredag. Slutade halv ett idag, riktigt skönt. Hade kunnat sluta tidigare men drog ut lite på jobbet så det ser lite bättre ut än o gå hem vid tio. Fick fullt betalt hela dagen också eftersom chefen inte hade nått nytt jobb att sätta mig på. På måndag ska jag in på firman och troligtvis spendera hela dagen där eftersom det nya jobbet jag ska på inte drar igång förns på tisdag. Ska jobba med en tjej som heter Hanna, får se hur det går. Ska jobba i Kista, långt hemifrån så det blir tidiga mornar om vi inte får lägenheten vi ska titta på på söndag. Vill verkligen flytta nu.
Va hem till kusin Malin och hennes kille Marco igår. Dom håller på och renoverar sin lägenhet för fullt. Kommer nog bli jätte fint när det blir klart men det är nog ett bra tag dit.

Va och hämtade tapetprover i måleributiken idag. Är glad att det inte är jag som ska tapetsera om för fan va mkt det finns och välja på. Får försöka släpa med pappa istället för ja kommer aldig kunna välja vad han ska ha för tapeter i köket. Jag vill bara sätta upp dom inte välja färg och sånt det är inte min starka sida.

Imorgon ska vi fira Patrik hemma hos pappa så det blir prinssestårts kalas och det inte fel. Hoppas han blir glad över presenterna. Han ska få två tröjor, en med spiderman och en med bilar på. Sen ska han och Mattias få varsit par billabongshorts, allt från Thailand.

Kvällen blir lugn, mammas gubbe Sonny kommer över från Gotland så vi ska kolla på Let´s Dance och äta gott.

Tisdag

Då har man jobbat en vecka sen man kom hem från Thailand, känns skönt faktiskt.
Igår va det löning så idag passade ja på att åka in på Eko och shoppa lite. Handlade fyra skålar, äggkoppar, godis, koppel och halsband. Känns skönt att handla lite flytta hemifrånsaker lite då och då istället för att man ska handla allt på en gång sen när det väl blir dags.

Mailade om ett hus i Finsta igår men det passade inte herrn, det ligger för långt bort. På söndag ska vi i alla fall titta på en lägenhet mellan vallentuna och väsby, en trea har ja för mig men det märks. Bara hoppas att den är fin och att man kan tänka sig bo där.

Nu är det klart att begravningen blir den sjunde mars. Längtar inte...

Vet inte riktigt va ja ska skriva mer nu så d får duga

Söndag

Den här helgen har varit lugn och skön. I fredags va vi ner till Jimmy och Jennie och kollade på let´s dance. Jag somnade innan halv tio. Är så jävla jobbigt och somna på soffan och allra mest om man inte är hemma i sin egen soffa och måste klä på sig ytterkläder och gå hem innan man kan somna om.
Pappa åkte till Gotland i fredags kväll när det va som mest storm. Hade varit ca 3 meter höga vågor och blåst 31meter/sekund, lär ju gungat ganska bra.

Igår va vi till Skogås och kollade på en Citroen jumpy, min bil har snart gjort sitt och vi behöver en bil man kan dra med men även sova i på festivaler och tvådagars tävlingar. Men den va inget och ha, har försökte luras en massa. Vi har ju ingen panik med bil min funkar ju fortfarande så vi får leta vidare.

Idag va d premiär för folkracesäsongen med en sprint i Skepptuna. Tobbe svärd vann som vanligt, Fredde kom tvåa och Kjelle Svedberg kom trea. Det va otroligt jämt, dom slutade alla på samma tid när dom hade räknat in dom två bästa tiderna av tre.
Vi får väl se när nästa tävling blir, troligtvis i Västerås eller Strängnäs.

Kvällen blir lugn, vi ska åka ut och äta och sen ner till Jimmy och Jennie. Måste få mina ögonbryn plockade. Håret växte som ogräs när man va nere i värmen, men det va det värt!

Torsdag

Äntligen har den värsta sorgen lagt sig men den rivs snart upp igen på begravningen som troligen blir den sjunde mars. Har fortfarande inte riktigt fattat att du har lämnat jorden men tyvär så är det livets hårda gång!

Är ganska skönt att börja jobba igen så man får lite ordning på vardagen ingen. Jobbar tillsammans med en kille som heter Jimmy och det funkar jätte bra, hoppas ja får gå me honom hela tiden nu för han e jävligt duktig målare och ja har mycket att lära!

På onsdag ska ja o Fredde åka o kolla på en lägenhet. Skulle va så skönt med något eget nu. Håller på och letar för fullt med är svårt och hitta nått man verkligen känner är bra. Sen ska vi ju utöka familjen med en liten Golden tik så småningom och då måste man ju tänka på att den ska ha det bra på dagarna när man inte e hemma om ja inte kan ha me henne på jobbet. Men som Fredde alltid säger " Det löser sig"

Imorgon är det fredag igen, helgen blir ganska lugn. Smörgåstårta på lördag eftersom Kenta fyllt år sen är det folkracesprint i skepptuna på söndag och Fredde ska köra. Patrik fyller år på lördag men eftersom allt är som det är så firar vi på pappas sida honom den första mars istället.

Va hem till pappa igår och han hade fått riktigt fint nu. Va lite skillnad från när ja åkte! Nu är det bara lite nya tapeter och sånt som ska upp sen kommer det bli perfekt! Patrik verkade trivas bra där men Mattias har ju fortfarande navelsträngen kvar så han har inte sovit där än men det kommer väl...

Ska laga mat nu, är hemma hos Michis nu. Hon fyller ju 21 idag, GRATTIS!

Äntligen hemma..?

Va riktigt skönt att komma hem i natt och få sova i sin egen säng igen. Sängen på hotellet va så himla hård vilket fick oss att uppskatta våran mer. Vi va väl hemma runt fyra i natt, då va klockan ca tio i Thailand vilket gjorde det ganska svårt att sova och gör att man är skit trött nu eftersom klockan egentligen är tolv men man ställer nog om sig snart igen! Fredde åkte och jobbade imorse, tycker ja va starkt gjort.

Klockan 07.29 imorse fick jag ett sms av mamma där det stog att mormor Iris dog klockan två i natt. Visst var jag förberedd men som sagt gick det inte att föreställa sig hur man skulle känna. Åkte från Fredde runt nio för att åka till mormor och möta upp mamma, jessica, moster och Dannie för att sen åka till Rönninge och ta farväl. Man undrar hur mkt tårar man klarar av att gråta men mina är inte slut än. Vi mötte upp mormors systers man som är begravningsentreprenör och han skulle köra Iris till Karolinska sen. När vi klev upp på övervåningen där hon hade sitt rum släppte allt, har aldrig sett en död människa och visste inte om jag skulle klara av att göra det heller. Ville inte riktigt gå in och se henne ligga där men kände mig tvungen att ta farväl även om man inte vet om det spelar någon roll.. Alla bara grät och hur ofta ser man någon i sin släkt gråta? Att bara se henne ligga där, helt harmonisk kändes så fruktansvärt. Såg precis ut som om hon sov och skulle vakna vilken sekund som helst, men hon hade slutit sina ögon för sista gången. Var skönast för henne att inte behöva lida längre men jag trodde aldrig att man skulle känna så här.

Du var en sån fin människa och du finns som en liten bloddroppe i oss alla!
Hoppas du sover gott och har det bra där du är nu.
Vi älskar dig och kommer sakna dig enormt.

Vi ses i Nangiala

Segt...

Nu skulle vi varit i luften men istallet sitter man och vantar pa att klockan ska ga.. hade packat och fixat imorse och gick ner for o checka ut. Ser en lapp dar det star att flyget ar 5 timmar sent sa nu haller vi pa och fordriver tiden.. Sa javla drygt nar man stallt in sig pa att aka hem sa blir man kvar fem timmar till och man kan inte gora ett skit, bara vanta... Va ner och fick manikyr, pedikyr och fot skrubb men d va bara 45min man fordrev. Man kan ju inte bada eller nanting eftersom vi inte har nagra rum o ingen stans o duscha och man har ingen lust o sitta pa ett flyg i 11 timmar och lukta klor vatten o kanna sig ofrasch. Vi ar beraknade att vara pa Arlanda tva inatt, stackars Jimmy och Jennie som ska hamta oss och sen upp och jobba.
Hoppas jag hinner hem sa ja hinner traffa gammel mormor imorgon bara med tanke pa hur lite tid hon har kvar i livet...

Hemresa snart...

Nu borjar det narma sig hemresa, langtar faktiskt hem lite. Ska bli kul o se hur pappas lagenhet ser ut nu. Det som ar trakigt ar att ja o Fredde atergar till o bara traffas helger men sa smaningom ska vi val hitta natt vi vill bo i.

Fick ett trakigt sms idag av mamma, hoppas ja hinner hem innan hon gar bort bara.. Ingen i min narhet har dott tidigare och ja kan inte ens forestalla mig hur det kommer kannas. Har san agren att ja inte har halsat pa mer an va ja gjort nar ja vetat att hon varit sjuk. men man tror ju inte att nan dor bara for att det ar sjuk..

Sista dagarna har vi bara tagit det lugnt och shoppat upp dom sista pengarna. Har en massa fina saker med mig hem!

Har inte sa mkt mer o skriva just nu blir mer nar ja kommer hem till kalla Sverige imorgon kvall!

Onsdag..?

Ar det onsdag idag? blir helt dagvild har nere, har ingen koll alls langre..
Igar va vi till Kata beach och halsade pa Jenny och hennes mamma. Va fin den stranden ocksa. Kakade lite luch tillsammans sen skulle dom till Phatong sa vi akte hem o badade i poolen.
Idag har vi varit pa Phi-Phi oarna, helt otroligt vilka oar! Vi va bland annat pa stranden dar dom spelade in the beach, helt sjukt vilken natur och vilken fin sand och vattnet ska man inte tala om. Sag ut som om det var hur grunt som helst nar det i sjalva verket va typ tva meter ner men man sag botten sa javla tydligt. Helt gront vatten kan inte fatta att det finns sa fint vatten. Vi akte till tva stallen till, ett dar vi snorklade och sen till sjalva Phi-Phi on. Snorklingen var helt otrolig, sa mkt fina fiskar pa ett och samma stalle och inte radda for fem ore. Vissa fiskar kunde man nastan ta pa. Var verkligen hitta nemo fiskar, vi funderar pa att prova dyka me tuber for att fa se mer fina fiskar men vi far se... Phi-Phi on sag vi inte sa mkt av, vi at mat och badade lite bara. Klappade en sa sot hundvalp sa nu far man val rabies pa kopet.. Men va fan d va d vart!
Imorgon ska vi inte gora ngt speciellt, ligga pa stranden hela dagen kanske. Alla utom jag o Fredde ska pa djungel treking.

Va allt for den har gangen! Hej hej!

Thailand

Nu har vi varit i Thailand i lite mer an en vecka och allt ar underabart. Ar ca 30grader i solen och 25 grader i havet o poolen pa hotellet. Vi har inte gjort nagra utflykter an men pa onsdag ska vi aka o snorkla pa Phi-Phi oarna. En kvall forra veckan va vi in till Phuket och gick runt och kollade lite. Igar va vi till ett tempel dar dom firade kinesiska nyaret med en marknad i en vecka. Finns inte sa mkt klader utan det mesta ar samma men man maste nog aka till natt storre stalle om man ska hitta akta saker. Finns sa mkt fina thailandska saker man vill kopa men man maste tanka pa vikten i vaskan tyvar. Vi har sett en elefant unge har nere pa varan shoppinggata, har tagit kort som ja kan lagga upp sen. I torsdags kom Jenny och hennes mamma till vart hotell och vi va nere pa varan strad och badade lite. Imorgon aker vi till Kata beach dar dom bor och kollar hur dom har det. Vi har inte legat sa mkt nere pa stranden mest vid poolen, ar inte lika stor risk att man branner sig dar. Sen finns det massa sma maneter som branner en nere i havet, sticks som fan. Ar ganska mkt myggor ocksa men nu har vi anvant myggspray och det funkar bra! Finns jatte sma odlor pa hotellet, skit sota.
Maten ar jatte god har, bara Fredde o Anna som e lite krasna. Har nastan druckit alkohol varje dag, inte mkt men nan bacardi eller smirnoff blir det val. Ganska bra for att vara jag! Fredde och Jimmy har varit magsjuka efter att ha atit glass sa det hoppar vi over franochmed nu! Annars ar det toppen, jatte fint hotell och bra frukost. Vi provade McDonalds i Phuket, smakade precis som hemma.
Vi har akt Tuk-Tuk ett par ggr, ganska laskigt men helt ok. Har gjort oss kompis med en kille som heter Tommy sa nu tutar och vinkar han sa fort han ser oss. Det ar honom vi ska aka me till Phi-Phi oarna.
Jag och Anna har provat fotmassage och det va hur skont som helst, kostade 50:- for en timme. Hade flator i haret nagra dagar ocksa men har tagit ur dom nu. Vi ska nog ta en helkroppsmassage innan vi aker hem ocksa.

Ja har forsokt blogga tidigare men da har inte sidan fungerat det ar darfor det blir lite konstigt nu, har sa mkt och beratta. Langtar inte hem ett dugg och ja kommer garanterat aka till Thailand igen!

Nu ska vi ga och hamta varan tvatt och handla lite vatten sen gar vi upp till hotellet och myser pa balkongen med en kall bacardi i handen!

Ska forsoka blogga en gang till innan ja aker hem! Hej hej

Dagen D

Idag är det den stora dagen, man har nog inte riktigt fattat än att man ska åka men d kommer väl när man står på Arlanda! Fredde är nog ganska nervös för han vaknade 6:40 o kunde inte somna om efter.
Hoppas på att kunna träffa Jenny där nere, hon har ju varit där sen i onsdags.

Säkert så kommer det komma ut en lägenhet man vill ha bara för att man är borta men mamma har lovat o hålla ett vakande öga. Får börja leta lite mer på allvar igen sen när vi kommer hem så man kan flytta nån gång, vi har ju typ allt utom nån stans o bo.. Inte för att vi har d dåligt nu men det är ändå åtta mil enkel resa mellan oss och det vore ju trevligt o träffas varje dag. Sen är det väl lite det livet går ut på? Hitta en parter, flytta ihop, skaffa barn o gifta sig?

Ja det va väl inte så mkt mer ja hade o säga just nu. Försöker fördriva tiden innan vi ska ner till Jennie o ja ska vaxa benen o Fredde ska klippa sig. Kommer bli en låång dag bara för att man längtar efter något.
Ska försöka blogga lite nerifrån Thailand!

Solong suckers ;)

Imorgon smäller det

Nu är det bara 27 timmar lite drygt kvar innan vi drar till THAILAND! 
Ville bara upplysa er alla om det ;)

Ska försöka hinna blogga lite innan vi åker imorgon men ja lovar inget, finns lite o göra.

RSS 2.0