Lördag och strålande väder

Känns sjukt skönt att det kan va fint väder även när jag är ledig. Har sugit ganska hårt att jobba den här veckan när sommaren äntligen kommit hit. Men idag är Fredde i Kårsta och gör iordning kadetten inför håga som är nästa helg så ja passade på att va hemma och gå ner till stranden för att sola och bada lite. Va på tiden att man tog sig sitt första dopp för i år(!). Va riktigt skönt faktiskt. Våran sjö är ju inte så stor så den blir nog varm ganska fort. Tror jag låg där i tre timmar eller nått. Då fick Alice vara hemma själv ett litet längre tag för första gången och det gick utmärkt.

Igår va till Elmsta och gick på marknaden och så. Riktigt mysigt där. Alice fick följa med och det gick jätte bra. Hon gick ganska mycket så hon sov som en gris hela natten.

Ikväll ska vi till Kårsta och äta mat. Blir grillat, hur gott som helst. Sen ska vi åka en sväng till Vaxholm, har aldrig varit där och det kan nog va ganska mysigt och gå och strosa där en sommarkväll som denna. Kanske till och med kan bli lite romantiskt om man har tur....

Här kommer lite bilder från semestern och Alice bad häromkvällen.

 Bad efter en arbetsdag


Söndagen i Motala. Regnade hela dagen. Tur att hon har fått ett regntäcke!


Nu bär det av mot Kårsta. Kanske bloggar lite imorgon om det finns tid över. Vi ska städa och fixa lite här hemma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0