Torsdag

Idag är det skit väder igen, va skönt igår med lite uppehåll i alla fall.
Mamma, mormor, Hasse och ev Jessica kommer hit idag. Mormor och Hasse har aldrig varit här tidigare så det är på tiden att dom kommer förbi.

Igår vart det inte mycket gjort, va till Täby en sväng och gick i lite affärer. Hittade inte direkt nått vettigt. På eftermiddagen åkte vi till Kårsta. Fredde började mecka me saaben han ska åka me i Årsunda om han inte blir bort gallrad. Fick middag och lite fika. Tog även ett recept på en kaka som kallas Hastkaka. Är lite som en kladdkaka fast utan choklad och med hallon och blåbär på. Hur god som helst! Ska ta ett kort på den och lägga in receptet senare.

Nu på morgonen har vi pulat lite här hemma, fått upp en hylla ovanför databordet och fått upp en lampa i ena vardagsrumsfönstret. Nu är det bara saker att fylla ut bokhylledelarna med som fattas men snart har man väl så mycket saker att man inte vet va man ska göra av nånting istället.



Förstår mig inte på vissa människor. Att man kan va så patetisk och osäker på sig själv att man måste låta det gå ut i svartsjuka på sin parter är för mig ofattbart. Man måste väl få prata och umgås med vem man vill och kunna känna partnens stöd och veta att hon/han litar på en? Kanske bara funkar så i mitt förhållande? Kanske är vi som är konstiga som litar på varandra?

Kommentarer
Postat av: Emilie



kom fan inte att snacka om att lita på varandra hit och dit! Är det så det fungerar i dina förhållanden? Du var ju otrogen! Kalla fan inte mig patetisk! Det handlar inte om att vi inte litar på varandra! Det handlar bara om dig. Han har ett ex som hängt efter honom efter att vi blev tillsammans och det är du! Bara du som inte fattat att han gått vidare. Du är glömd och raderad ur hans liv, men du vägrar fatta. Han har aldrig haft något gott att säga om dig!

Det är ju inte direkt som jag tror att han nånsin skulle lämna mig för dig. Det är inte det allt handlar om. Jag har inte tvingat honom att säga upp kontakten med dig. Han har valt det själv.

Vi vet båda hur du hängde efter honom som en svans i skolan, frågade om han hade känslor kvar för dig fast han hade gått vidare med mig. Trodde du det eller? Nu flyttar vi från haninge med vår son, börjar ett nytt lyckligt liv utanför den här skitkommunen så det här är det sista du hör eller ser av oss båda två. Han vill inte ha mer med dig att göra, ta det och håll käften!

2008-08-08 @ 08:08:42
Postat av: Emilie

Och umgås med vem man vill? Trodde du att han vill umgås med dig? Hade det betytt minsta lilla för honom att behålla kontakten med dig hade han inte erbjudit sig att skicka ett sms och hålla dig ur våra liv för alltid. Lilla gumman, han skiter i dig.

2008-08-08 @ 08:34:26
Postat av: Michaela

Oj, jäklar. Här är det någon som är arg :O

2008-08-08 @ 09:35:56
URL: http://michaelalundgren.webblogg.se/
Postat av: jessica

tillåt mig att skratta högt för hur blåst en människa kan vara.



HA HA HA HA HA

2008-08-08 @ 14:41:59
Postat av: glimten

Hoppsan så otrevligt det kan bli.

Ibland undrar man vilken uppfattning ni tjejer har om era killar igentligen.

Tydligen kan man inte lita på nån, för man får ju inte prata med fd tjejer/tjejkompisar får då är man helt plötsligt otrogen och sen kan man ju undra över ni killar som har fd tjejer/tjejkompisar vad säger ni igentligen om era fd tjejer/tjejkompisar heller vänder ni kappan efter vinden för att slippa en massa tjafs så fd tjejen/tjejkompisen hamnar i blåsväder istället.

2008-08-08 @ 22:15:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0