Effektiv tisdag

Idag har vi varit riktigt effektiva och fått mycket gjort.
Gick upp vid halv tio som vanligt, matade Alice och gick på våran vanliga runda som tar ca 30min. Ringde Jocke och Emelie, hämtade dom hos Jockes föräldrar för att bege oss mot Uppsala och Ikea, Jula, Plantagen osv.
Handlade ett data bord, en lampa och lite andra småsaker man alltid behöver på IKEA. Köpte tre orchideer (eller hur det stavas) två små i rosa nyanser och en stor gul, älskar dom blommorna. Vi va även in på Bauhouse (vet inte hur det stavas heller haha) och kollade på galler till Alice hundgård. Måste bygga den innan vintern kommer, vet ju inte om hon kan följa med mig på nästa jobb eftersom jag inte vet nånting förns det är klart i Kista. Sen är det skönt att ha om man ska åka bort ett tag på dagen och hon inte kan åka me, skönare för henne än och sitta i bilen.

Vi har fått ordning på våran "gästrum" eller vad det nu är idag. Vart datarum/kontor eller va man ska säga. Lite alltiallo rum helt enkelt. Va lite tur att våra hyresvärdar har köpt hus i Norrland och tog me sig massa grejer som stog i vårat förråd så nu har vi stoppat undan allt vi inte använder och vips så vart det skit fint i rummet. Ska upp en hylla och in me en till bokhylledel som fortfarande står kvar i Freddes gamla rum i Kårsta. Ska även ta datastolen från hans gamla rum. Känner mig riktigt nöjd med va vi presterat idag faktiskt.

Veckan bli nog inte så fullspäckad som vi trodde. Skiter i Ullared, är inget vi behöver handla direkt så det känns onödigt att åka 100mil t/r för ingenting. Blir nog i Kolmården heller, är värdelöst om det regnar. Finns ju inget kul överhuvudtaget att göra som är under tak.
Pappa och Ann kommer inte ikväll heller. Pappa jobbar ju ute och va dyngsur och frussen så han orkade inte åka nånstans vilket ja kan förstå. Men det går fler tåg.
Mamma och mormor kommer i alla fall upp på torsdag låter det som, kan va trevligt. Hoppas Ticka följer med också.

Imorgon vettefan va vi ska göra. Kanske tar en tur till Kårsta och hämtar bokhylledelen och stolen. Skulle vilja gå på bio och se nya Arkiv X filmen, kanske tar det nån kväll när det regnar.

Ska gå och försöka få i mig lite mat nu, är inte hungrig för fem öre men mat måste man ju ha. Kanske blir en pirog eller lite Youghurt vi får se.

Kommentarer
Postat av: jessica

Of course i'll follow ;D

2008-08-06 @ 18:21:49
URL: http://jeerkovich.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0